esmorza amb nosaltres
EL TRINQUET

Grup Gastro Trinquet va obrir el seu primer restaurant en l'històric Trinquet de Pelayo, també conegut com “La Catedral de l’escala i corda”. En tots els restaurants introduïm detalls decoratius relatius al joc dels valencians.

L'ARRÒS

Apostem per la gastronomia tradicional de la Comunitat Valenciana i li donem un toc d'actualitat respectant els productes que ofereix la nostra terra. En les nostres cartes mai falten els arrossos. I en el nostre rebost, l'arròs de qualitat superior de Molino Roca. PABLO MARGÓS, xef executiu del Grup, va créixer envoltat de paelles i llenya en la seua Xiva natal. Ningú com ell, tercera generació d'una saga de mestres paellers, per a exercir com a ambaixador de l’arròs.

ARTESANIA I DISSENY

Igual que a València, en els nostres restaurants es respira art i creativitat. Treballem mà a mà amb artistes fallers, ceramistes, dissenyadors industrials, il·lustradors, fusters, arquitectes i dissenyadors d'interiors per a donar a conéixer el talent de la nostra terra.

ESPAIS EMBLEMÀTICS

Som presents allí on la ciutat està més viva, en el centre. Pelayo Gastro Trinquet dona la benvinguda al mític Trinquet de Pelayo. Vaqueta Gastro Mercat està situat enfront del Mercat Central de València. Casa Baldo 1915, a pocs metres de la Plaça de l’Ajuntament, recupera un clàssic de l'hostaleria valenciana del segle XX.