Casa Baldo

Tornar als clàssics

El nostre homenatge a l'hostaleria valenciana dels anys 50.

Casa Baldomero va obrir les seues portes en 1915 al costat de l'antiga Casa Balanzá. Per eixa època, Don Baldomero Estellés, que ja portava alguns anys treballant allí, va heretar el negoci de mans d'un familiar. En principi era una botiga d'ultramarins que tenia el seu propi torrador de café i venia també espècies, embotits, cerveses artesanes, formatges i mantegues. En 1928, l'arquitecte Javier Goerlich va projectar el nou Edifici Balanzá i es va derruir l'edifici que compartien Baldo i Balanzá. Va ser llavors quan Casa Baldomero es va establir al carrer Ribera 5, la seua ubicació actual. En 1958 el negoci va canviar de rumb, segons les modes del moment, i va instal·lar una cafeteria a la cantonada de davant que va passar a dir-se Casa Baldo. Anys més tard canviaria d'amos i es va dir Cerveseria Baldo fins a 2021, però havia perdut ja part de l'essència històrica del local.

Al desembre de 2022, Casa Balde reobri amb el nom de Casa Baldo 1915 i mantenint eixa aroma anyenca dels bars i terrasses de mitjan segle XX. Què trobaràs a casa Baldo? Un espai meravellós que ens transporta a l'època daurada dels cafés valencians, una bonica terrassa per a gaudir a l'aire lliure, una carta amb una àmplia oferta de tapes i plats per a compartir, tot el sabor dels arrossos de la nostra terra amb el saber fer del Grup Gastro Trinquet, nombroses referències a la pilota valenciana i tota la il·lusió que sempre posem en cada nou projecte.

la nostra
carta

La nostra carta està basada en la gastronomia valenciana, productes de proximitat i el toc de les brases, sense oblidar els arrossos tant secs com melosos. Per a acabar, un toc dolç amb versions actuals de postres valencianes.

La recomanació de Roberto Ramírez

Lluç del Cantàbric en tempura amb salsa tàrtara. Preparem el lluç en una tempura lleugera i acabem el plat amb una salsa tàrtara molt suau que preparem diàriament en el restaurant. La mescla del sucós lluç amb el cruixent de la tempura i la suau acidesa de la salsa tàrtara fan d'aquest plat un dels meus favorits de la carta. Molt recomanable!

Bienvenidos

Bienvenidas

Bienvenidos

Bienvenidas

Bienvenidos

Bienvenidas

Galeria