Vaqueta Gastro Mercat

La nostra història

Vaqueta és el segon restaurant del Grup Gastro Trinquet a la ciutat de València. Veí del Mercat Central, l'oferta gastronòmica s'inspira en els productes frescos de proximitat. La carta està composta per plats pensats per a compartir, arrossos valencians, carns madurades i una barra de sushi amb tocs mediterranis. La cuina, planejada per Pablo Margós, té com a cap de cuina a Agus Romanó.

La nostra verduleria dona accés al restaurant. Una vegada dins, tot està pensat per a submergir-te en la tradició i el disseny actual valencià: l'interiorisme de Janfri&Ranchal, els llums de fusta de "vareta" de l'artista faller Manolo García, les cartes il·lustrades per Lawerta, l'espectacular peix KOI de LZF, les entapisses brodades d'Arquicostura… tot porta signatura valenciana.

La recomanació de Agus Romanó

Steak tartar de vaca madurada amb creilletes al rovell. Encara que es tracta d'un plat clàssic molt conegut hui dia, m'encanta la versió que preparem en Vaqueta. Usem carn de vaca madurada i ho condimentem amb mostassa, un toc picant i una mica de maionesa. Finalitzem el steak tartar amb unes creilletes fregides i amanides amb rovell d'ou curat.

Menús fallas Menús fallas Menús fallas Menús fallas Menús fallas Menús fallas

Galeria

Terrassa /

La terrassa en l'Avinguda María Cristina té vistes al Mercat Central de València. Ideal per a prendre alguna cosa a qualsevol hora del dia o menjar i sopar a l'aire lliure.

Terrassa

1/6

Taula social /

Amb capacitat fins a 10 persones, la nostra taula social està situada en l'entrada al restaurant, en el Carrer de la Bona Cuina, just a continuació de la verduleria. És una espai aïllat de la resta del restaurant, presidit per un tapís de taronges valencianes creat per l'estudi Arquicostura.

Taula Social

2/6

Principal /

El nostre menjador principal compta amb una capacitat per a 75 persones, distribuïdes en diferents espais i altures en tota la planta baixa de Vaqueta.

Menjador Principal

3/6

Privat /

Si el que cerques és una major privacitat, posem a la teua disposició el Saló La Caixa: un menjador totalment privat amb capacitat per a 6 persones presidit per una antiga caixa forta que hem conservat en la rehabilitació de l'edifici.

Privat La Caixa

4/6

Carxofa /

Presidit pel llum Artichoke de Louis Poulsen trobem el Saló Carxofa, amb capacitat per a 10 comensals. Aquest menjador privat aporta un toc de privacitat sense arribar a estar completament aïllat del ritme del restaurant gràcies a la gelosia de disseny que l'emmarca.

Privat Carxofa

5/6

El Gastrònom /

És el racó més exclusiu de Vaqueta Gastro Mercat. Es tracta d'una xef-table amb capacitat per a 16 comensals on viuràs la cuina en primera línia: els nostres xefs cuinen enfront dels comensals mentre expliquen les elaboracions.

El Gastrònom

6/6